Hello,
Jó hogy itt vagy!

Megbízható és naprakész full service reklámügynökség vagyunk, ahol a legmagasabb szintű szakmai tudást vetjük be az eredmények elérése érdekében. Fiatal és digitális szemléletű szakemberekből álló csapatunk otthonosan mozog a dinamikusan változó piaci trendek világában. Folyamatosan a horizontot fürkésszük, hogy partnereinknek olyan megoldásokat kínálhassunk, amelyeket igazán magukénak éreznek.

Vezetőink
Bartha Péter
Founder, CEO

Pétertől származik a cég víziója, és gondos stratégiaalkotással mindent megtesz annak sikerre viteléért. Az állandó változásban is otthon érzi magát, csakúgy, mint a természetben. Szereti a kihívást jelentő túrákat, a hegymászást és szenvedélyes legyezőhorgász. Lételeme a mozgás, a sport, ugyanakkor szívesen szemlélődik is olykor. Szereti a jó borokat, imád főzni, utazni, színházba, koncertre járni és rengeteget olvas.

Arany Gábor
Operative Director

Gábornak lételeme a kommunikáció, mindig van egy jó története, ötlete. Akkor van igazán elemében, ha alkothat, vagy kreatív kihívásokkal kerül szembe. Nagy a szíve - és nem csak a sportmúltja miatt! Ha épp nem dolgozik, akkor utazik vagy sportol: rendszeresen fut, túrázik és szörföl …a neten. Szereti a kávét, amit bármikor töretlen lelkesedéssel fogyaszt. A kávéhoz pedig magazinok és napilapok is dukálnak, amiket mindig kiolvas, mert mint mondja: minden történetből lehet valamit tanulni.

Vitányiné Szőke Ildikó
Art Director

Ildi rajong mindenért, ami szép. Alkotóereje a kreativitásából ered, amit az élet minden területén kihasznál. A vizuális kommunikáció a lételeme, melyben nyitott az újító törekvések befogadására és az új technikák megismerésére. Szívesen dolgozik csapatban, mert szereti, ha az egymást inspiráló gondolatok felpörgetik. Rajong a kislányáért, akivel egyre gyakrabban alkot közösen.

Kökényesi-Szili Eszter
Account Director

Eszter akkor érzi igazán jól magát a munkában és az életben, ha valami értékeset alkothat, és ebben másokkal is osztozhat. Életében központi szerep jut a kommunikációnak, és élvezi, ha mindig történik körülötte valami, de időnként szeret elvonulni is, legyen szó egy izgalmas kampány megtervezéséről vagy egy jó könyvről. Nagy állatbarát, szabadidejét legszívesebben utazással vagy lovaglással tölti, de előszeretettel kísérletezget a konyhában is.

Sass Dániel
Creative Director

Dani tipikusan az az ember, akinek lételeme a pörgés, az emberekkel való kommunikáció, a nyüzsgés. Mindezt szívesen osztja meg a közösségi felületein is, melyeket évek óta tudatosan épít. Nem csak saját felületein aktív, ért az influencerek nyelvén is. Fontos számára a gasztronómia, a futás és az utazás. A legjobban mégis azt szereti, ha ezek egyszerre vannak jelen az életében.

Bender Krisztina
Head of PR

Kriszti közgazdász, de életében az alkotás, a kreatív szemlélet is erősen jelen van. A kommunikáció fontos számára - munkáján belül és kívül is jellemző rá, hogy érdeklik az emberek, a nagy beszélgetések. A társastánc és a tenisz szerves része az életének, emellett nagy könyvmoly is. Szeret másoknak segíteni, az igazságtalanságokat, illetve a nem emberi megnyilvánulásokat viszont nehezen tolerálja.

Ha a római-parti madárcsicsergésben egyszer csak kampányokról és elérésekről szóló beszélgetés üti meg a füled, akkor jó helyen jársz. Változatos ügyfélkörünknek hála nyoma sincs az egyhangúságnak a mindennapjainkban: kicsik és nagyok, az FMCG-től az autóiparig biztosítják számunkra a folyamatos pörgést.

De nemcsak a munka iránti szenvedélyünk az, ami összeköt minket: ebédnél mindig lelkesen meséljük a legendás vállalati sztorikat annak, aki még véletlenül nem hallotta őket, és rugalmas, családbarát hozzáállás jellemez minket. Odafigyelünk egymásra – emberileg és szakmailag egyaránt. Lehetsz díjnyertes macskaszelídítő, lelkes szóviccrajongó, vagy a csendes szemlélődő típus – nálunk pillanatok alatt megtalálod majd a helyed!

PPC Specialist

Álmodból felkeltve is tudod, hogyan állíts be egy Facebook hirdetést? Nem csak jól ismered, de profi szinten használod a Google Ads rendszerét? Otthonosan mozogsz a Google Analytics világában? Csapatunk leendő tagjaként a PPC kampányok kivitelezését és optimalizálását bízzuk rád a tervezéstől a riportálásig.

Ha rendelkezel minimum 2 év tapasztalattal PPC kampányok kezelésében, és szuperképességed a jó kommunikációs képesség, precizitás és önállóság, jelentkezz csapatunkba! Büszkék vagyunk rá, hogy nálunk a karriered következő állomása mellett egy kivételesen összetartó, befogadó közösséget is találsz.

Digital project manager gyakornok

Csapatunk leendő tagjaként kifejezetten a webes, fejlesztést igénylő projektek kezelését bízzuk rád.

Az ARMADILLO a hazai reklámpiac stabilan fejlődő szereplője. Komplex kommunikációs projekteken dolgozunk, elsősorban nagyvállalati ügyfeleknek, összetartó, munkájára igényes csapatként. Hazai és nemzetközi ügyfélkörünkhöz keressük azt a gyakornokot, aki az ügyféllel egyeztetve segít minket az igények felmérésben, kialakításában, és a folyamat során felmerülő igényváltozások kezelésében. Ehhez szakmai csapatunk nyújt támogatást.

Büszkék vagyunk rá, hogy nálunk a karriered első állomása mellett egy kivételesen összetartó, befogadó közösséget is találsz.

Account manager

Tapasztalt account managert keresünk!

Szintet lépnél a karrieredben? Új ügyfelekre, friss légkörre vágysz? Csapatunk leendő tagjaként amellett, hogy top-of-mind márkák kommunikációján dolgozhatsz, a tudásod is tovább bővítheted, hiszen mi nemcsak támogatjuk, hanem egyenesen bátorítjuk munkatársaink minél teljesebb körű szakmai kibontakozását.

Az ARMADILLO a hazai reklámpiac stabilan fejlődő szereplője. Komplex kommunikációs projekteken dolgozunk, elsősorban nagyvállalati ügyfeleknek, összetartó, munkájára igényes csapatként. Hazai és nemzetközi ügyfélkörünkhöz keressük azt a szakembert, aki az ügyféllel egyeztetve segít minket az igények felmérésben, kialakításában, a folyamat során felmerülő igényváltozások kezelésében, és a projektek magas szintű menedzselésében.

Büszkék vagyunk rá, hogy nálunk a karriered következő állomása mellett egy kivételesen összetartó, befogadó közösséget is találsz.

Art Director

Szintet lépnél a karrieredben? Új ügyfelekre, friss légkörre vágysz? Csapatunk leendő tagjaként számítunk kreativitásodra és vezetői készségeidre grafikus csapatunk koordinátoraként.

 

Olyan tapasztalt munkatársat keresünk, aki jól ismeri a mai trendeket, szeret a sémákon kívül gondolkodni és teljes precizitással támogatja a projekteket az ötlettől a megvalósításig. Szoros együttműködésben dolgozik az account managerekkel, miközben kiváló szervező és kommunikációs képességével irányítja a grafikusok csapatát. Büszkék vagyunk rá, hogy nálunk a karriered következő állomása mellett egy kivételesen összetartó, befogadó közösséget is találsz.

UX UI designer

Szintet lépnél a karrieredben? Új ügyfelekre, friss légkörre vágysz? Csapatunk leendő tagjaként számítunk számítunk tudásodra és kreatív ötleteidre leendő UX UI designerünkként!

 

Pontosan tudod, hogy mire van szüksége a felhasználóknak? Tele vagy ötletekkel, elképzelésekkel és tervekkel? Ott van minden tudás a fejedben, hogy meg is tudd valósítani?

Olyan tapasztalt munkatársat keresünk, aki pontosan tudja, hogy mi kell a felhasználói élmény megteremtéséhez, szeret egyedi megoldásokat alkalmazni, precíz önálló munkára képes, miközben nagyszerű csapatjátékos. Büszkék vagyunk rá, hogy nálunk a karriered következő állomása mellett egy kivételesen összetartó, befogadó közösséget is találsz.

Hello!

Még tanulsz, vagy éppen pályakezdő vagy? Érdekel a reklám, a marketing vagy a kommunikáció világa? Szereted az informatikát, otthonosan érzed magad a fejlesztésben? Fejlődni szeretnél? Jelentkezz ügynökségünkhöz!

Folyamatosan keresünk olyan lelkes, tanulni vágyó fiatalokat, akik szeretnének bepillantani a reklám világába, az ügynökségi életbe. Nem csak elméletet, hanem valóban működő, gyakorlati tapasztalatot szerezhetsz nálunk éles projekteken keresztül. Mindehhez biztosítjuk a reklámszakmai hátteret (marketingkommunikációs szakemberek, fejlesztők, grafikusok) és a támogató légkört.

Mi az Armadillónál közvetlenek vagyunk és nyitottak az új nézőpontokra. Támogatjuk a sokszínűséget, szívesen fogadunk ötleteket, javaslatokat, és bízunk egymás munkájában, szakértelmében. Folyamatosan megújulunk és bátran kísérletezünk a legújabb technológiákkal, rugalmasak és hatékonyak vagyunk. Változatos projekteken dolgozunk, jó hangulatban. Ha egyeznek az alapértékeink, a képességek és a hozzáállás alapján továbblépési lehetőséget is tudunk biztosítani.

HA ÚGY ÉRZED KIPRÓBÁLNÁD MAGAD, VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

Pozíció

armadillo_agency
armadillo_agency
Armadillo